De verkoopwagen: Toekomst van de markt: nooit meer met slecht weer thuis blijven, geen last meer van uw rug krijgen door al dat gesjouw, nooit meer in de tocht staan, Echter: vooral opvallen op de markt door uw opgeruimde, mooie en schone uitstraling.
Voor dit laatste kunnen wij natuurlijk zorgen door onze jarenlange kennis en ervaring dit in samenwerking met u, kunnen wij van uw verkoopwagen een werkelijke praalwagen te maken.
Geheel voorzien met uw eigen huisstijl in kleuren, logo en ook de belettering van uw zeilen en wagen.
In samenwerking met u zorgen wij ervoor dat u er "gelikt " opstaat.

 

kaaskoning verkoopwagen 2.jpg 
   

 Full-color printen is bij ons geen probleem.

   

We kunnen alles voor u verzorgen, van het monteren van de caravanrails, tot het bezeilen en het voorzien van reclame teksten en logo's. Alles geheel in uw huisstijl.

 

wagen%20ruiter.jpg

 

   

De zeilen, belettering en ontwerp, alles hebben wij in eigen beheer, uw ideeën zetten wij om in werkelijkheid.
We kunnen voor u alles in één keer verzorgen en dat bespaart u een hoop gedoe en eventueel op en neer gerij naar de verschillende bedrijven, zodat u in een paar dagen al meteen met uw nieuwe/vernieuwde verkoopwagen aan het werk kunt.
Natuurlijk is ook het onderhoud van uw zeilen bij ons altijd in goede handen en wordt u snel met uw reparaties geholpen, want u moet natuurlijk de dag erop weer aan het werk.

 

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek op onze zaak of een vrijblijvende offerte en u kunt direct de verschillende soorten stoffen en kleuren bekijken, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe de verkoopwagen eruit zal zien.
Klik hier voor uw vraag.

 

Voordelen op een rijtje:

  • Voor een verzorgd geheel
  • Harmonie, uitstraling en herkenning
  • Propere uitstraling en gemakkelijk schoon te houden
  • Uw eigen bedrijfsuitstraling
  • Tegen elk weer bestand en voorzien

    

     

   

    

   

   

 

© 2014 - 2024 zeilenmaker.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel