Voor de industrie zijn er vele toepassingen voor de hand,onze specialisatie is vooral gericht op doelgerichte oplossingen. Of het nou voor de bouw of ziekenhuis is bedoelt, zuur of bloed bestendig, waterdicht of brandvertragend. Wij hebben  brandvertragend zeildoek in onze collectie, van kunststof tot zelfs 100% BIO-katoen overal toepasbaar, in de constructie en bouwwereld, tenten, binnen decoratie, Afdekhoezen, transporthoes etc.. het is heel uniek en toepasbaar overal waar geen vonkje mag ontsnappen tijdens het werk, maar ook als u binnen  uw bedrijf aan strenge brandvoorschriften bent gebonden of wilt meehelpen aan besparing van de natuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag. Klik hier

Hieronder een kleine impressie.

Bio-Katoen, 550gr. sterk 100% katoen, vanaf de teelt tot aan het verwerken, spinnen en weven, verven . verantwoord ecologisch, zonder zware of giftige middelen verwerkt. en goed recyclebaar !

      

   weer terug naar vroeger, sterk ouderwets katoen, waterdicht, rot en schimmelwerend geimpregneerd. Biologisch en Ecologisch verantwoord.

 

          

Isolatie pvc, voor machine onderdelen zoals bv een waterverdeler die buiten in de winter moet blijven functioneren. Ook te gebruiken bij afdekken van o.a. aardappelen voor bevriezen tegen te gaan.

Afdek hoezen voor transport kwetbare machine onderdelen

   

Tunnel pilaren worden ingepakt met brandvertragend en waterdicht speciaal technisch doek, verdere erosie word hiermee gestopt. Voor vele jaren gebruik, reeds 10 jaar.

    

 Alles hoog gecertificeerd en van Europes materiaal vervaardigd.

       

Duidelijke arikelcodes, zodat elk machine onderdeel makkelijk te vinden is. Stof en olie vrij op te bergen.

     

Afdekhoezen voor de petrochemie.

   

Zuur / beton bestendig, makkelijk schoon te maken en vele jaren te hergebruiken.

    transporthoezen met gewapend raam.

    waterzuivering betoncentrale

Magazijn schuifgordijnen.

       Machine afdekhoezen

   

Blad afscherming, fijnmazig doek.

 

© 2014 - 2024 zeilenmaker.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel