Voor het slechte weer in ons land wat best veel voorkomt hebben wij ook zeilen om de wind of de regen inslag tegen te gaan of de warmte in de kraam te houden om het bevriezen van uw handel tegen te gaan of de klant binnen te houden.

Standaard zijn deze zeilen altijd in wit op voorraad de zogenaamde voorzeilen en zijzeilen, voorzien van wintervaste soepele raamfolie.

 

 

 

Een zijzeil met vorstbestendig raam in standaard wit, van voorste lat naar de achterlat gemeten. 

Compleet rondom verstevigd met band en voorzien van zeilogen en een ophanglus.

 Een zijzeil met vorstbestendig raam en extra 75 cm in standaard wit,van voorste lat naar de achter lat gemeten standaard kraam, en dan nog eens een stuk van 75cm extra eraan gezet ivm een verlengijzer of om het hoekje mee om te gaan.
   

Een voorzeil 4 mtr. of 5 mtr. met raam standaard wit.

Vorstbestendig raamfolie,compleet rondom met verstevigde band, bovenzijde ovale zeilogen 4 cm ivm waar een zeilklem door kan voor op te hangen. onderzijde ogen.

 
   

Voor andere maten, kleur of vragen, neem vrijblijvend contact met ons op. Klik hier

 • Zij-zeilen met raam marktkraam
  Zij-zeilen met raam marktkraam

  Dit zijzeil komt aan de zijkant van een marktkraam voor het inregenen tegen te gaan of je buren geen overlast te bezorgen bv als je met food producten staat. Het zeil begint aan de voorste balk naar de achterste balk van een…

  € 110,00
 • Zijzeil met raam en extra 75 cm
  Zijzeil met raam en extra 75 cm

  Dit zijzeil komt aan de zijkant van een marktkraam voor het inregenen tegen te gaan of je buren geen overlast te bezorgen bv als je met food producten staat. Het zeil begint aan de voorste balk naar de achterste balk van een…

  € 125,00
 • Voorzeil marktkraam 4 meter
  Voorzeil marktkraam 4 meter

  Standaard in de kleur wit en 4,00 x 2,10 mtr.
  Aan de bovenzijde voorzien van grote ovale zeilogen om met een marktklem erdoor te gaan en aan de lat van de kraam vast te zetten.Voor andere maten, kleur of vragen, Kunt u…

  € 150,00
 • Voorzeil marktkraam 5 mtr.
  Voorzeil marktkraam 5 mtr.

  5,00 x 2,10 mtr standaard in de kleur wit. Aan de bovenzijde voorzien van grote ovale zeilogen om met een marktklem erdoor te gaan en aan de lat van de kraam vast te zetten.

  Voor andere maten, kleur of vragen, neem vrijblijvend…

  € 175,00
© 2014 - 2021 zeilenmaker.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel