Voor de finishing touch van uw marktkraam of stand hebben wij tafelzeilen van hoogwaardig Bysonil in mooie kleuren die makkelijk schoon te houden zijn maar vooral de vaak vuile en natte marktplanken zo af te dekken dat het vuil, ijs of andere nattigheid uw handelswaar niet kan aantasten.

En de kisten onder uw kraam worden aan het zicht onttrokken van de klanten zodat het geheel er verzorgt uitziet en als laatste kunt u de tafelzeil door ons laten voorzien van tekst of uw bedrijfslogo het geen dan een totaal mooie afwerking geeft.

We hebben tafelzeilen in standaardmaat ( 2 x 4 mtr.) op voorraad in diverse kleuren: rood, geel, zwart, blauw, groen, antraciet, licht grijs, wit.
Heeft u liever een andere kleur dan kunt u dit altijd doorgeven, het tafelzeil is binnen 5 werkdagen leverbaar, klik hier

Eventuele belettering, prints of logo's kunnen door ons verwerkt worden op het tafelzeil, deze zijn op aanvraag en in overleg van een voorbeeld van uw wens m.b.t. belettering, print of logo die u toegvoegd aan uw aanvraag.
Vraag vrijblijvend een offerte aan, klik hier

 

© 2014 - 2024 zeilenmaker.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel